fbpx

FESTIVAL INFO

Op Vrijdag 26 Zaterdag 27 en Zondag 28 Juli 2019 vindt de Eerste editie plaats van Tuinrock in Wernhout.

Tuinrock het tributefestival
De beste internationale (tribute)bands zorgen voor een unieke totaalbeleving!

Met No.1 tributes van o.a. Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses, Rammstein, Van Halen, Deep Purple, Coldplay, Queen, Judas Priest, John Mayer, Rowwen Héze, Status quo en Golden Earring door de beste Tributebands uit o.a. Nederland, België en Italië brengen we voor de liefhebbers een ultieme live-ervaring van het hoogste niveau.

Voor de geschiedenis en het ontstaan van Tuinrock Tribute festival gaan we even terug in de tijd en wel naar 2007.
Tributeband.nl had een optreden geregeld voor OZZY OZZ een Tribute to Ozzy Osbourne, deze band vertrok voor een mooie show naar Duitsland, waar op de autobaan een probleem met de vrachtwagen ontstond en de bakwagen vol apparatuur in vlammen opging.
Wat kun je dan als organisator beter doen dan een festival organiseren waar bij de gehele opbrengst voor de band is. Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we dat op in onze Privé tuin gerealiseerd, en dat was een groot succes.
Band heel blij, bezoekers blij en alle instrumenten konden vervangen worden.
Dan komt al snel de vraag, gaan we dat nog een keertje doen? en ja TUINROCK kreeg vervolg, na 10 edities in Limburg zijn we door verhuizing naar Brabant op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte locatie.

TUINROCK 2019 zal plaats vinden bij,
Jaiselings Royal Palace
Wernhoutseweg 181-183
4884 MC Wernhout.

Als het weer niet mee zit kunnen we gewoon naar binnen de grote zaal van Royal Palace met het hele programma,
3 dagen met deze super line-up.
Voor alle verdere info kijk even op: www.tuinrock.com

Het terrein is van alles voorzien, gezellige plekjes waar bezoekers ongedwongen kunnen toeven onder het genot van een vers getapt pilsje, glaasje wijn of iets anders.

Kwaliteit staat heel hoog in het vaandel bij de organisatie. Schone toiletten, heel lekker gevarieerd eten, geen lange wachttijden, goede bands Zoals elk festival is Tuinrock afhankelijk van hun vrijwilligers, zonder vrijwilligers geen Tuinrock. Daarom wil de organisatie van Tuinrock alle vrijwilligers nog eens bedanken voor de hulp in voorgaande jaren.

Vrijwilligers kunnen zich melden bij Anjonet tel:076 886 2779.

Tuinrock is op zoek naar sponsoren, sponsoren zijn de mensen die er voor zorgen dat de entree prijzen laag kunnen blijven, zodat mensen met kleine inkomens en kinderen ook de kans krijgen om naar dit evenement te komen en daarom is de entree voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van ouders gratis.

Sponsoren: kunnen zich melden bij: Anjonet tel: 076-886 2779

Bands: er spelen 15 live bands in 3 dagen.

Uitgebreide informatie over de bands biografie, foto’s en filmpjes zie vindt je op deze website onder: TRIBUTEBANDS.

De Organisatie: De organisatie is in handen van Tributeband.nl, Cybersound, en Royal Palace.

Locatie: TUINROCK Royal Palace

Adres: Wernhoutseweg 181-183, 4884 MC Wernhout Nederland.

Entree prijzen: zie Tickets

Parkeren: Voor minder valide bezoekers kunnen parkeren op terrein.

Kinderen: – Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van ouders gratis entree.

Gedragsregels: Het is niet toegestaan: – Eigen eten en drinken mee te brengen. – Drug te gebruiken en of te verhandelen. – Paraplu’s mee te brengen (Tuinrock voorziet in regen poncho’s) – Club colors te dragen. – Club gerelateerde Voetbal petjes en of shirts te dragen. – Wild te plassen – Enige vorm van wapens mee te brengen. De gene die deze regels niet naleeft zal worden verwijderd van het festival terrein. In het geval van drugs en of wapenbezit wordt de overtreder overgedragen aan de politie. Wij gaan er van uit dat alle bezoekers beseffen dat ze op privé terrein zijn en dit respecteren. Er lopen hier kinderen en ouderen rond houd daar aub rekening mee. Verkochten Consumptie bonnen worden niet terug genomen. Volgend jaar zijn deze consumptie bonnen niet meer geldig. Om 01:00 uur moet iedereen het festivalterrein verlaten hebben.				
			
© 2019: TUINROCK, All Rights Reserved. ticket shop created by NETMAR WEB CREATIONS 0031 (0)76 886 2779 | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress